Dārgie atbalstītāji,

Mēs vēlamies izteikt sirsnīgu pateicību visiem, kas balsoja par Tauta. Zeme Valstiskums. Eiropas Parlamenta vēlēšanās. Jūsu atbalsts un uzticība mums ir ļoti svarīga, un mēs augstu vērtējam katru balsi, kas tika atdota par mūsu komandu un mūsu vērtībām.

Vēlēšanu rezultāti un nākotnes cerības

Diemžēl šoreiz mums neizdevās iegūt mandātu Eiropas Parlamentā. Saņēmām 0,58% balsu, kas, lai gan ir solis uz priekšu, tomēr nepietika, lai nodrošinātu vietu Eiropas Parlamentā. Mēs saprotam, ka ceļš uz panākumiem ir ilgtermiņa process, un katrs atbalsts mūs motivē turpināt strādāt vēl cītīgāk.

Mūsu solījums jums

Neskatoties uz rezultātiem, mēs neesam zaudējuši ticību un apņēmību. Tauta. Zeme Valstiskums. turpinās darboties jūsu interesēs, strādājot pie tā, lai mūsu vērtības un idejas tiktu dzirdētas un īstenotas. Mūsu mērķis ir ne tikai piedalīties vēlēšanās, bet arī aktīvi iesaistīties sabiedrības dzīvē, veicinot demokrātiskas vērtības, taisnīgumu un ilgtspējīgu attīstību.

Turpmākie soļi

Mēs apzināmies, ka uzticība ir jānopelna, un mēs esam gatavi to darīt. Tuvākajā laikā plānojam veikt vairākus pasākumus un iniciatīvas, lai stiprinātu saikni ar mūsu atbalstītājiem un paplašinātu savu ietekmi. Mēs uzklausīsim jūsu viedokļus, strādāsim kopā ar vietējām kopienām un turpināsim aizstāvēt to vērtības, kas mums visiem ir svarīgas.

Mūsu komanda ir apņēmusies turpināt darbu ar vēl lielāku enerģiju un aizrautību. Mēs ticam, ka kopā mēs varam veidot labāku nākotni mūsu valstij un Eiropai.

Vēlreiz pateicamies visiem, kas mūs atbalstīja šajās vēlēšanās. Jūsu atbalsts ir mūsu lielākais iedvesmas avots. Mēs esam pārliecināti, ka ar jūsu palīdzību mēs varam sasniegt lielas lietas.

Uz drīzu tikšanos un kopīgiem panākumiem!

Ar cieņu, Tauta. Zeme Valstiskums.
Rūdolfs Sauja un Mārtiņš Ate